Je kunt bij ons betalen met de volgende methoden:

Cadeaubon
Heb je een cadeaubon ontvangen vanuit jouw gemeente? Klik hier om naar jouw gemeente te gaan en jouw bon te verzilveren. De geldigheid wordt vervolgens gecontroleerd en de waarde van de cadeaubon wordt in mindering gebracht op de bestelling. Het eventueel resterende bedrag kun je betalen met één van de andere betaalmethodes. Let op, het is niet mogelijk om een cadeaubon in delen te besteden.

Meest gestelde vragen

Betalen

Je kan bij ons veilig betalen via iDeal, PayPal, Creditkaart, Directe bankoverschrijving of door het inleveren van de verkregen cadeaubon vanuit jouw gemeente

Wil je de cadeaubon inleveren die je van jouw gemeente hebt gekregen? Dat kan. Klik hier om naar jouw gemeente te gaan en jouw bon te verzilveren. 

Wordt er aangegeven dat je betaling is mislukt? Dan is er ergens iets fout gegaan in de koppeling. Het beste kun je het later opnieuw proberen. 

Geeft de webshop aan de betaling is mislukt, maar is er toch geld van je rekening afgeschreven? Neem dan contact met ons op, wij kunnen je dan verder helpen. 

Je ontvangt de factuur altijd als bijlage in de mail als je jouw bestelling hebt geplaatst. 

STAAT JE VRAAG ER NIET TUSSEN?

Wellicht staat het antwoord op jouw vraag bij onze veel gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Wij helpen je graag verder.